De Padelburen 

 Sinds 2012 is het Prethuis van Jeroen Maes een constante in de wereld van theaterkomedie. Hun ijzersterke producties gaan door heel Vlaanderen en je kan er alle dialecten in terugvinden. Alledaagse gebeurtenissen en voor iedereen gekende feiten uit het collectief geheugen komen aan bod. 

Steeds kan Jeroen rekenen op een topcast en dit zit er nu weer aan te komen met de Padelburen.

Met: Peter Bulckaen, Katja Retsin, Martine de Jager, Wim Stevens en Jeroen Maes

Korte Inhoud:

Godfried en Sonja wonen heerlijk landelijk. Hoewel dat ‘heerlijk’ niet meer zo van toepassing is sinds er een padelveld is neergeplant naast hun woning. Vooral Godfried krijgt het danig op zijn zenuwen van het eeuwige getok op de rackets en de bijzonder luidruchtige spelers. Sonja kan die zorgen nog weg-jodelen maar Godfried slaagt er niet in te leven met de Padel-overlast. Het kan zo niet langer verder. Ze schakelen Dimitri de Belder in een joviale immomakelaar, want verhuizen lijkt voor hen de enige optie. Maar hoe een huis te verkopen dat net naast een padelveld ligt? Tenzij een echte padelliefhebber er komt wonen natuurlijk. Barrie is zo iemand, verslaafd aan Padel, net zoals zijn vriendin Rachel. Gaan zij overstag en kan Godfried zijn woning aan hen verslijten? Of is er toch nog een beter plan …?

Een actuele situatiekomedie met kleurrijke personages en hilarische toestanden. 

De Padelburen verzekert het publiek een avond onvervalste pret! Zoals men stilaan gewoon is van Het Prethuis! 

‘De Padelburen’ is geschreven door Jeroen Maes en kan rekenen op echte klassebakken in de cast: Peter Bulckaen, Katja Retsin, Martine de Jager, Wim Stevens en Jeroen Maes. 

De première-reeks vindt plaats in het Antwerpse Fakkeltheater (rode zaal) en dit van 1 tot en met 11 februari.

Daarna gaat de productie op toer doorheen gans Vlaanderen.

In totaal zijn er nu reeds 84 voorstellingen gepland!

(Waarvan reeds heel wat uitverkochte zalen)

U kunt de volledige lijst terugvinden op onze website: www.prethuis.be

Gust Charrin.