Het Witte Paard, ambitieus en terug met Antwerpse inbreng

 

De zomerproductie bij het Witte Paard Blankenberge was stilaan een traditie geworden. Toch zit er nog groei in. Dit zegt ook Marc Coucke, die mee achter het project WP Hotels & Events staat. De groep is nu een grote speler op de markt met 8 hotels, 2 restaurants en 2 eventzalen. Men ziet gewoon verder niet op lange termijn ( dat zal afhangen van  het publiek en de mensen die naar Blankenberge trekken voor zee en entertainment )maar op korte termijn.

Daarom werd op 8 juni in Hotel Riant Séjour, een der WP verwezenlijkingen, het nieuwe ambitieuze zomerprogramma voorgesteld. Producent en 4 e generatie van het Witte Paard, Ben van den Keybus, is dan ook een gelukkig man.

Voor ieder wat wils want er zijn nu drie i.p.v. een zomershows.

De traditionele avondshow: “It’s my Life” gaat door iedere donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18u  van donderdag 20 juli tot 16 september. Een feelgood revue met talrijke artiesten Sandrine, Maarten Cox, de acrobaten van de Pellegrini Brothers en een Antwerpse enclave met de Lintse Ianthe Tavernier en onze meester komiek Jan Van Dyke.

Men gaat echter ook voor twee middagshows: Vaste waarde Jacky Lafon komt met” de Tijd van Toen” en heeft in haar kielzog Lissa Lewis, Jan Wuytens, David Vandyck en nog een Antwerpenaar Patrick Onzia.  Iedere zondag, maandag en dinsdag vanaf 11u30, van 6 augustus tot 30 september.

Antwerpenaren Onzia en Van Dyke nemen de andere middagshow op sleep samen met Celien Hermans, Wendy Van Wanten, Franky Boy en Goele De Raedt. Humor en nog eens humor dixit Jan. Van Dyke & Friends ook vanaf 11u30 maar op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 20 juli tot 9 september.

Eventzaal twee ’t Colisée opent vanaf 20 juli ook haar deuren  met een afterparty en in het najaar wil men ook met een Wintershow naar buiten komen waar later namen aan toegevoegd worden.

Ook bedrijven vinden meer en meer hun weg naar het Witte Paard; Nog een reden om ook de kalmere periodes na de zomer vol te maken.

Alle verdere info op: www.witte-paard.be

 

Tekst en foto’s: G.  Charrin.