Proud to be on stage was het thema van de maquillage- en grimeshow door de leerlingen van de Denise Gresiac School in de tot de nok gevulde evenementenhal Den Boomgaard in Broechem.

DSC_0017DSC_0021DSC_0025

Denise Gresiac, het secundair onderwijs voor Schoonheidszorgen organiseerde deze show reeds voor de 37ste keer. Het is het hoogtepunt van een heel jaar schoolwerking. Niet minder dan 65 leerlingen toonden hun eindwerk, een levend eindwerk waar ze de keuze hadden uit verschillende disciplines: fantasiemaquillage, grime, avondmaquillage, facepainting of bodypainting. De jury zag naar creativiteit, uitwerking en afwerking en naar de moeilijkheidsgraad van de techniek. Oud-leerlinge en ex-Miss België Ellen Petri zorgde als naar gewoonte voor de presentatie. Elk model en zijn creatie had ook een unieke naam en zo zagen we een defilé van Harry Potter tot Pinokkio en een Titanic tot junglemodel. Voor een leek was het zeer moeilijk om te jureren.

De school geniet een internationale uitstraling met reeds meer dan 3000 afgestudeerden. Er is nu ook mogelijkheid na het zesde jaar om lessen te volgen in het 7de specialisatiejaar grime. Deze Se-n-Se-opleiding (secundair na secundair) werd speciaal ingericht voor leerlingen die zich verder wensen te bekwamen in grime, film-, foto-en tv-make-up.

Alle info: www.denisegresiac.be

DSC_0056DSC_0060 (1072 x 712)DSC_0062 (1072 x 712)