Maquillageshow Denise Gresiac

 

Op vrijdag 17 mei vond in een bomvolle evenementenhal “ Den Boomgaard “ te Broechem de 39e maquillage-en grimeshow plaats van “Denise Gresiac” de S.O. school voor schoonheidszorgen. Elk jaar is een pareltje op zichzelf met verrassingen alom.

Een school in beweging volgens directrice Nancy Bal. Wij zoeken steeds naar vernieuwing in de opleiding voor schoonheidsspecialisten en grimeurs. Primordiaal is het begeleiden en ontplooien van talenten. Werken met deze leerlingen is een ontdekkingsreis. Uitzonderlijk zou men kunnen zeggen. Daarom werd het thema van deze avond “ Exceptional” genoemd. Voor hun creatie kregen de leerlingen carte blanche. De jury beoordeelde op ontwerp , uitwerking van het idee en zeker ook op afwerking.

De avond werd aan elkaar gepraat door twee ex leerlingen : Ellen Petry en Lenti Frans. Vijftig creaties hadden zich aangemeld. Hiervan kregen we er 48 op de cat walk. Om nog onbekende redenen haalden twee modellen het podium niet. Niet alleen kunst , sprookjes en film werd uitgespeeld als onderwerp , maar ook het mystieke , de natuur en muzikale composities.

Winnaar werd het model dat als laatste aan bod kwam , Fantasy tree. Zilver en brons was er voor Tiger- Life en Between Love and War.

Zoals gewoonlijk sloot het 7de specialisatiejaar grime ( Se-n-Se) de show af met een act met twee modellen.

De school bestaat 60 jaar en dit wordt op 6 december gevierd met een speciale avond met onder meer een grote reünie.

Men mag gerust zeggen : “Proud to be Exceptional” Proud to be Denise Gresiac.

Alle info: www.denisegresiac.be

Tekst en foto’s : G. Charrin