Seizoen afsluiter EWT-Theater

 

We zijn weeral mei en voor EWT-Theater is dit traditioneel getrouw de vijfde en laatste productie van het seizoen. Dit jaar werden we ook traditiegetrouw weer verwent door Frank De Kaey en zijn team. Met “ Niet met mij he!” werd het seizoen afgetrapt in september. Crescendo ging het via “ De Scheve Schaats” en “ Ik spring uit een Vliegmachien” naar voor mij de topper van het EWT jaar met “ Geluksnummers”. Hiervoor zorgde zeker Theo Van Baarle met een schitterende en emotionele rol van de grootvader met het winnende lot.

Afsluiten werd er gedaan met “ Ik heb zin in jou”. Een typische Franse deurenkomedie waarvoor zoals gewoonlijk de vertaling en de regie van Frank zelf kwam. Wat verkeerde sms’en en boodschappen die bij de verkeerde persoon terecht komen samen met een ex, een blind date en een nogal eigenwijze buur kunnen veroorzaken zie je in deze dolkomische vertoning. Als acteurs tekenen onder meer Dorothy Wuyts, Daphne Paelinck, Emelien Raats, Mathias Daneels, Piter van Keymeulen  en Mike Wauters.  Nog tot 13 juni in het theater.

Ook zeker eens vooruitkijken op het seizoen 2023 -2024.

Dit gaat van start op 14 september met Nondedju! Een herneming –zie 2 seizoenen terug- maar een kanjer. Een stuk van Jack Staal in een regie van Frank De Kaey. Met kleppers als Daisy Thys, Dorothy Wuyts en wie Martin De Jager zegt denkt direct: A C tion!

Jeroen Maes tekent dan weer vanaf 10 november voor Een Weekendje Bouillon, met weer Daisy en ook Frank en Marc Verbruggen zijn van de partij.

Het eerste stuk van 2024 heeft de naam De Carona Pandemie, weer een productie van Jack Staal en frank De Kaey. Theo Van Baarle, Daphne Paelinck en onze home favoriete Annik Pauwels zullen hier present zijn.

Op 15 maart zal het vierde stuk de naam dragen Achter de Schermen  in een regie van Marc Verbruggen met frank De Kaey en het supertalent uit de stal van Sven De ridder, Jasmine Jaspers.

Eindigen doen we op 17 mei  met De Vrijdagse Markt. Geschreven en geregisseerd door Frank zelf met onder meer Theo van Baarle, Annik Pauwels, Door Van Boeckel en Dorothy Wuyts.

Alle info verder: www.ewt.be