Eind deze week gaat musicalproducent AuFond Producties in première met musical LEGALLY BLONDE in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Ondertussen kijken ze ook al vooruit naar het volgende seizoen en kondigen ze een gloednieuwe titel aan. En wat voor één… :
DE KLOKKENLUIDER VAN DE NOTRE DAME (Disney)

Voor het eerst komt deze Disney-titel naar de Benelux! Het wondermooie verhaal van Victor Hugo werd in 1996 door Disney verwerkt tot een succesvolle animatiefilm. In 2014  ging op Broadway de musicalversie van deze titel in première, met de bekende en wondermooie liedjes uit de film. Tien jaar later, voorjaar 2024, zal de productie te zien zijn in de Stadsschouwburg in Antwerpen en het Capitole Gent.


DE KLOKKENLUIDER VAN DE NOTRE DAME (Disney)

DE KLOKKENLUIDER VAN DE NOTRE DAME vertelt het verhaal van de jonge Quasimodo die, omwille van een fysieke beperking, door zijn meester Frollo wordt opgesloten in de toren van de Notre Dame in Parijs. Dankzij de Spaanse zigeunerin Esmeralda leert hij de liefde kennen. Wat volgt is een verhaal vol romantiek en spanning, gecombineerd met prachtige muziek. Naar goede gewoonte brengt de producent deze productie met live orkest én groot koor. Wie de hoofdrollen in deze productie zal spelen maakt de producent later nog bekend.

Manu Jacobs (producent): “We zijn enorm vereerd dat we deze titel een Belgische bodem mogen geven. Disney staat gekend om zijn magie, en DE KLOKKENLUIDER VAN DE NOTRE DAME combineert die magie met een puur en oprecht verhaal. We hebben bij AuFond Producties een voorliefde voor titels die zelfaanvaarding promoten, dus deze past daar mooi in het rijtje. Hoewel we nu in de laatste race naar de première zijn van LEGALLY BLONDE, wilden we deze feestelijke aankondiging niet laten liggen.”

VROEGBOEKKORTING
Om de lancering van deze productie te vieren, kan u genieten van een tijdelijke vroegboekkorting van 15%! Ontdek alles hierover op www.aufondproducties.be!

Tickets en info via www.aufondproducties.be of Teleticketservice (070 34 53 45; maandag tot vrijdag van 13 tot 17.30 uur).