Minnebo meets James Bond girl Béatrice Libert uit Moonraker

Bond in Motion, een immersie tentoonstelling rond de voertuigen uit de films van James Bond strijkt neer in Brussel van 9 december 2022 tot 14 mei 2023 in Paleis 1 van Brussels Expo.  Maar liefst 50 originele voertuigen op ware grootte, maar ook miniaturen (motors, auto’s, vliegtuigen, onderzeeërs, hovercrafts, helikopters…) rechtstreeks afkomstig uit de 25 James Bondfilms, worden er in een originele setting van 6000 m2 groot gepresenteerd.

In de huid van James Bond and his Bond girls

In de stijlvol ingerichte glamoureuze 007 bar De James kan je terecht voor een coupe champagne of de befaamde ‘Shaken, not stirred’, terwijl je nog eens kan wegdromen in het decor met de talrijke prestigieuze filmaffiches.

Onze Allkinds journalist was de gelukkige om samen iets te drinken met Bond girl van weleer Béatrice Libert, die naast de zijde van Roger Moore acteerde in de Bond film Moonraker(1979).  “Een zeer aimabel man, zoals jij en ik!”, vertrouwde ze ons toe.  Of ze ook hier nog enkele Moonraker herinneringen heeft teruggevonden?  “Ja hoor! De miniatuur deltavlieger en space shuttle. En kijk maar eens goed helemaal rechts op de filmaffiche van Moonraker hier in de bar, je vindt me erop terug.”

Nu is het aan u om alle geheimen achter de wereldberoemde agent 007 , in dienst van Her Majesty, te ontdekken!

 

PRAKTISCH

Bond in Motion

Paleis 1-Brussels Expo

09.12.2022-14.05.2023

Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zondag van 11 tot 18 uur

Op zaterdag van 11 tot 21 uur

(tijdens schoolvakanties elke dag geopend van 11 tot 18 uur)