Winterrevue Jaargang 5

Tradities zijn er om in ere te houden . Een ervan is het jaarlijks informeel ontbijt met cast en creatives van de Winterrevue. Traditie is ook altijd de vroege start , voor sommigen het oneindige vroege uur van 9 a.m. Als vroege vogel voor mij geen probleem ,als ochtendmens ben ik geboren.

De jubileum editie kreeg de naam Extra Large en regisseur Stany Crets beaamde nog eens dat dit niet sloeg op de “ special guest” Luc Caals. Alles zal nog groter en spectaculairder zijn volgens de regisseur. Luc Caals als special guest is o.i. een meesterzet van de regisseur. We willen zeker niet de vorige special guests afbreken maar met Luc erbij te halen is enerzijds het duo Caals – Van Vooren terug herenigd en anderzijds is het talent en de ervaring van Luc een enorme aanwinst , een boost en collectief geheugen voor deze vijfde editie.

De verwachtingen zijn hoog maar we zijn er gerust in. Improvisatie zit in de genen van Luc & Dirk en creatieve duizendpoot Patrick Onzia is voor mij nog altijd wat ondergewaardeerd. In de U.K. had Patrick al lang een eigen show!

Live orkest en ballet gaan er ook weer voor zorgen dat het oergezellige Theater Elckerlyc ons gaat meenemen naar pure nostalgie met alles erop en eraan. Vanaf 13 december gaan we er ons weer thuis voelen en weer een beetje wanen in Theater Drury Lane , Haymarket of Royal Albert Hall in Londen.

Laat het maar goed vriezen die dag!

De ticketverkoop loopt al zeer vlot dus vlug naar  :  http://www.elckerlyc.be/

Tekst & foto’s: Gust Charrin.