Weer twee sterren bij Trixxo Arena

 

The Walk of Fame bij de Trixxo Arena in Hasselt heeft al 8 sterren van Vlaamse schlagerartiesten. Op maandag 4 december kwamen er nog twee bij. De twee iconen die nu mochten genieten waren Lindsay en Sam Gooris.

De eer om de sterren mee uit te reiken viel dit jaar te beurt aan een B.H. , een Belangrijke en Bijzondere Hasseltenaar, genaamd Jos Tuts. Een volksfiguur die zelfs een zitbank heeft op de Vismarkt, veel voor het Hasselts dialect heeft gedaan ( gewerkt op het Virga Jesse College), en ook zich inzet voor de jeneverfeesten te Hasselt. Jos heeft trouwens zijn eigen jenevermerk: het Tutske.

Lindsay en Sam zijn oudgedienden van het Schlagerfestival. Lindsay zal al voor de negende maal komen en Sam gaat voor zijn vierde optreden.

Drie dagen in maart volgend jaar ( 22-23-24) kan men terecht in Trixxo Arena voor het Schlagerfestival. Deze maal gaat men als thema voor Flower Power.

Gastheer Kürt Rogiers zal de presentatie doen over een hele batterij Vlaamse vedetten: Christoff, de Romeo’s en Sasha, Bart Kaëll, Raf van Brussel, Gary Hagger, Bram & Lennert, Jettie Paletti en natuurlijk onze n twee nieuwe sterren Lindsay en Sam.

Alle info op www.schlagerfestival.be

Tekst en foto’s : Gust Charrin.