Na glamoureuze  première Winter Wonderland in Het Witte Paard kleurde Blankenberge wit onder laagje sneeuw

Afgelopen vrijdag ging Winter Wonderland in première in de revuetempel Het Witte Paard te Blankenberge. Een première én een primeur want het is de eerste winterrevue in de geschiedenis van Het Witte Paard.

De line-up is een mix van artiesten die zowel in de middag-  als in de avondshows optreden. Een topcast dus: Jacky Lafon, David Vandyck, Jan Wuytens, Lissa Lewis, Anke Goergen en Maarten Cox.

De Vegas Showgirls en 3 internationale acts zorgden voor een sensationeel showkader vol glamour & glitter.  Het publiek keek met verwondering en genoot van de talrijke prachtige kostuummetamorfosen van de artiesten. De show must go on! Een revue 3.0 dus!

Winter Wonderland mikt op een breed publiek, van jong tot oud.  En ja hoor, de sfeer zat er op de première al goed in van het begin.  Vanaf de song ‘Atemloos’ (door Anke Goergen) kon het publiek niet meer op zijn stoel blijven zitten.

De weergoden moeten het gehoord hebben die avond, want na ‘White Christmas’ in de Kerstmedley begon het die nacht in Blankenberge te sneeuwen.  Een eerste Winter Wonderland in het wit dus!

Muzikaal was het een rollercoaster tussen partysongs, kerstnummers en ook songs voor de gevoelige en romantische zielen. Jacky Lafon raasde als een wervelwind door de show met grappen en grollen, leuke imitaties en interacties met het publiek.

Het publiek amuseerde zich kostelijk en ging met de glimlach naar huis.

 

Praktisch

Winter Wonderland

Van 30 november 2023 tot 21 januari 2024.

Speeldata & tickets op www.witte-paard.be of 070 250 200

In februari 2024 pakt Het Witte Paard uit met vernieuwde dinnershows en komt er opnieuw een winterrevue.

 Tekst en foto’s: Peter Minnebo.