Vapeurs is een van de paradepaardjes van Producent  Uitgezonderd en dit zien we zeker aan het getal dat nu achter de bijna “merknaam” kleeft. Een mooie vier staat er en alle signalen lijken er zeker op dat we mooi afstevenen op een eerste lustrum.

We begonnen in Bali, gingen skiën in de Alpen en eindigden op een cruiseschip. Nu wordt het weer exotisch en zoekt men warme oorden op met een “ Safari”. De vier dames kunnen het beter en beter met elkaar vinden en kijken uit naar een Glamping met safaritocht en nog steeds vergezeld van de venijnige soms storende vapeurs.

Never change a winning team hadden de producers eerst gedacht maar een probleem bij Myriam Bronzwaar noopte het team om naar een vierde kracht te zoeken.

Het woord vervanger of invaller gaan we zeker niet gebruiken. Met de keuze van  oudgediende Karin Jacobs zit men zeker goed en heeft men een volwaardig nieuw teamlid. Ze kent de andere trouwens reeds ook al lang en het is zeker niet dat men moet spreken van een “ voor de leeuwen gegooid worden”!

Een nieuw lid op het laatste moment betekende ook voor Nele Goossens , Anne Mie Gils en Lulu Aertgeerts een nieuwe fotoshoot voor de pancarte. Dit deden ze in vol ornaat met dito tropenpak op 24 november in Theater Elckerlyc.

Ja Theater Elckerlyc, de nieuwe basis van ons team. Geen Fakkeltheater maar wel deze oergezellige zaal achter het Stadspark. Dit was ook een deel van een babbeltje dat we achteraf deden met Nele Goossens:

“ Elckerlyc heeft voor mij niets dan goede herinneringen , een van mijn eerste optredens was hier trouwens en ze ademt echt nostalgie uit, een echte entertainment tempel”.

Vapeurs iets voor alle leeftijden? : “ Zeker zowel de 50+ plus als de prille dertiger gaan hier al een deja vu inzien en je komt zoveel tegen dat je kan reproduceren op je eigen leven en omgeving.”

Het witte Paard al even zonder Nele ?, : “Jazeker na meer dan 10 jaar toch even op de rem gestaan. Je mist zoveel vakantieperiodes met je gezin “.

Nele Goossens van zoveel markten thuis: theater, cabaret , musical , revue, zangeres , noem maar op.” Liever niet in een bepaald corset plaatsen ? ( cfr . Patrick Onzia. ) Neen zeker niet , ik doe alles graag en hou van die diversiteit in entertainment. “. En trouwens , moet nog altijd een bezoekje brengen aan de roomijs kiosk bij hem thuis in Halle. “

Zeker doen Nele!

Regie vapeurs 4: Martin Michel.

Tekst: Allard Blom.

Vanaf 21 januari 2022.

Alle info: www.uitgezonderd.be

En je hoeft de vorige Vapeurs niet gezien te hebben om de draad weer op te nemen!

Tekst & foto’s: G. charrin.